24 лютого 2022 р. 10:43

Одеський виконком розгляне питання житла для громадян, які потребують відселення

Одеський виконком розгляне питання житла для громадян, які потребують відселення

Сьогодні, 24 лютого, в будівлі на Думській площі незважаючи на початок воєнних дій проводиться чергове засідання Виконавчого комітету Одеської міської ради. 

Члени виконкому мають розглянути питання:

  • Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження звіту про виконання бюджету Одеської міської територіальної громади за 2021 рік»
  • Про надання житла громадянам, які потребують позачергового відселення з квартир та споруд, що загрожують обвалом у Суворовському районі м. Одеси
  • Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження Плану формування мережі закладів загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси на 2022 – 2025 роки».

ПОВНИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Нагадаємо, Одеська мерія отримала шість пакетів документів для виділення тимчасового житла мешканцям будинку у Хуторському провулку. 

Йдеться про будинок на вулиці Хуторський 6/3 в Суворовському районі Одеси, де у квітні 2021 року стався вибух газу.  І це вже друге руйнування стіни в цьому будинку. 13 травня 2021 року тут вже падала стіна.

В аварійному будинку на узвозі Маринеска, 14 планують розпочати ремонтні роботи. У зв'язку з цим мешканців будинку попередили про тимчасове виселення до кінця ремонту.

Відселення людей для будівництва нового Іванівського шляхопроводу треба майже 15 мільйонів.

Відео: Одеська міська рада

Поділитися