31 липня 2021 р. 18:49

Дорогу біля «Привозу» відкрили для проїзду автотранспорту

Дорогу біля «Привозу» відкрили для проїзду автотранспорту

Ділянка вздовж ринку «Привоз» на вул. Катерининська відкрита для руху автотранспорту.

Пресслужба Одеської міської ради повідомила, що ремонтні роботи завершено та нанесено розмітку.

Окрім того, на ділянці біля ринку організовано три пішохідних переходи з т.з. «острівцями безпеки».

Громадський пасажирський транспорт, маршрути якого проходять на даній ділянці, будуть рухатися виділеними смугами по обидва боки вулиці. Також на перетині Новощіпного ряду з вул. Катерининською встановлений додатковий світлофор.

Одеський міський голова Геннадій Труханов повідомив, що на осінь заплановано висадку дерев уздовж дороги. Крім того, буде наведено лад з квітковими павільйонами.

5 травня акцію протесту на Пантелеймонівській вулиці влаштували представники торговельної спільноти, які працюють коло ринку "Привоз" в Одесі. Заблоковано рух автотранспорту та трамваїв. 

Згідно з розпорядженням Одеського міського голови Геннадія Труханова, з 12 травня 2020 року по 12 липня 2021 року в Одесі тимчасово закрито рух автотранспорту по вулиці Новощіпний ряд у зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту.

Нагадаємо також, що переможцем тендеру по вибору підрядника для цього ремонту стала компанія «Ростдорстрой», яка має отримати за роботу 157 млн 910,4 тис. грн.

Крім того, управління дорожнього господарства уклало договір з компанією «Технопроект» про проведення авторського нагляду за ремонтом вулиці Новощіпний ряд. Кінцевим бенефіціаром цієї компанії є Наталя Ганевич. Вона ж значиться кінцевим бенефіціаром ТОВ «Ростгранкар'єр», директором якого є Євген Коновалов - один з власників ТОВ «Ростдорстрой», яке виграло тендер на ремонт Новощіпного ряду.

Фото: Одеська міська рада

Поділитися