19 березня 2019 р. 11:22

Комунальникам Лиманського району виділили майже чотири мільйони на нову техніку і ремонт

Комунальникам Лиманського району виділили майже чотири мільйони на нову техніку і ремонт

На черговій сесії Лиманської райради Одеської області 15 березня депутати заслухали звіт директора комунального підприємства «Лиманське» Ярослава Бойка

Як інформує кореспондент ІзбірКому, згідно зі звітом, комунальне підприємство на території Лиманського району виконало ремонтні роботи на суму більше 5 мільйонів гривень. Це, зокрема, поточний та капітальний ремонт приміщень закладів соціальної сфери та ремонт мереж водопостачання.

Відповідно до програми «Про публічні закупівлі», у 2018 році придбано трактор за 497 тисяч гривень, відвал бульдозерний за 28,8 тисяч гривень та відвал за 29,8 тисяч гривень. Всього, відповідно до програми, використали більше 555 тисяч гривень.

Цього ж дня депутати затвердили програму фінансової підтримки комунальному підприємству «Житлове-комунальне господарство «Лиманське» на 2019 рік. Відповідно до плану, підприємство придбає автовишку (висота підйому 18-20 метрів) за 3 мільйони гривень для обрізання дерев, заміни ліхтарів вуличного освітлення, барної установки (збільшує швидкість укладання водогону) за 400 тисяч гривень. Також буде проведено капітальний ремонт автомобіля ГАЗ за 100 тисяч гривень та екскаватора за 150 тисяч гривень, придбано комп'ютерну техніку за 50 тисяч гривень.

Всього на виконання програми виділили 3 мільйони 700 тисяч гривень.

Нагадаємо, що в Доброславі на ремонт доріг витратять понад 4 мільйони гривень.

Поділитися