07 грудня 2023 р. 22:20

Чорноморська міська рада закуповує рекламні послуги

Фото: зовнішня реклама

(Фото: зовнішня реклама)

На майданчику державних закупівель Prozorro Чорноморська міськрада оголосила тендер на закупівлю рекламних послуг.

Про це свідчить об'ява, розміщена на сайті електронних закупівель Prozorro.

Згідно з умовами тендеру, виконавець має експонувати інформаційні зображення протягом року на 6 рекламних носіях. Борди розташовані на території громади в Чорноморську, селах Олександрівка та Малодолинське. Зміна зображення протягом року відбувається 9 разів. Очікувана вартість послуг 413 тис 200 грн. Кінцевий термін подачи тендерних пропозицій – 13 грудня.

Нагадаємо, що Одеська ОВА скасувала тендери на суму майже 13 мільйонів гривень, визнавши їх непотрібними, віддавши перевагу фінансуванню Збройних сил.

Про це голова ОВА Олег Кіпер розповів у своєму telegram-каналі.

Сумнівні тендери було скасовано під час чергового засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність" разом із представниками органів місцевого самоврядування, силовим блоком та громадськістю. Було прийнято рішення зняти низку тендерів, що були оголошені в громадах області, на загальну суму у 12 973 984 грн. Це, зокрема, тендери на програмне забезпечення, ремонти доріг, реконструкцію стадіону, закупівлю звукової апаратури за півмільйона гривень.

Бюджетна комісія Одеської міської ради, на своєму засіданні 24 листопада, одностайно проголосувала за зняття 12 млн гривень, закладених у бюджеті міста на першочергові роботи з реконструкції будівлі Київського райсуду Одеси.

Про це виданню Інтент повідомив голова бюджетної комісії, депутат Олексій Потапський.

Комісія рекомендувала направити вивільнені кошти на закупівлю дронів та на завершення ремонту однієї зі шкіл міста. 

Одеська волонтерка, очільниця благодійного фонду "Корпорація монстрів" Катерина Ножевнікова вирішила припинити мітингувати під будівлею Одеського муніципалітету проти закупівель, недоречних, на її думку, під час війни. 

Про це вона повідомила у Facebook.

Костянтин Неділько

Поділитися