26 січня 2022 р. 15:40

Одеський нардеп вийшов із об'єднання ексспікера після бійки в Одеській міській раді

Одеський нардеп вийшов із об'єднання ексспікера після бійки в Одеській міській раді

Народний депутат України Артем Дмитрук повідомив про призупинення своєї діяльності у міжфракційному об'єднанні «Розумна політика» колишнього голови Верховної Ради України Дмитра Розумкова.

Свій крок нардеп пояснив розслідуванням через бійку в Одеській міській раді 25 січня. 

«Я розумію, що як депутат мав уникати фізичних методів вирішення конфлікту. Але, на жаль, мені довелося захищати права одеситів єдиним доступним способом! Як людина принципова і законослухняна, я чекаю чесного та об'єктивного розслідування інциденту!
З цією метою я зупиняю свою діяльність у міжфракційному об'єднанні «Розумна політика». Роблю це для того, щоб не давати приводу нашим політичним опонентам використати ситуацію у своїх корисливих цілях!», - написав депутат.

Йдеться про засідання постійної комісії Одеської міської ради з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин 25 січня, де сталася бійка, у якій постраждали 10 осіб.

У листопаді 2021 року народного депутата України Артема Дмитрука офіційно виключили з фракції «Слуга народу».

За тиждень до того стало відомо, що зміщений Верховною Радою України з посади головуючого Дмитро Разумков вирішив створити своє міжфракційне депутатське об'єднання «Розумна політика», до якого серед інших вступив народний депутат Артем Дмитрук («Слуга народу»).

4 листопада голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що партія обговорюватиме питання виключення із фракції Артема Дмитрука.

Поділитися