26 лютого 2020 р. 16:25

Голова одеської ОДА розповів, через що можуть посперечатися депутати і адміністрація на сесії

Голова одеської ОДА розповів, через що можуть посперечатися депутати і адміністрація на сесії

Голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций вважає, що сесія обласної ради, запланована на 5 березня, буде напруженою через розподіл грошей Державного фонду реконструкції та розвитку. 

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню «НВ Україна»

«Зараз на нас чекає непроста сесія в облраді. Припускаємо, що будуть складні ситуації і щодо програм, які ми, до речі, вже прийняли в бюджеті, проголосувати. Будемо відстоювати свою позицію стосовно цих програм, пояснювати депутатам, що вони необхідні області. Розподіл бюджету ДФРР. Ці кошти ми направляємо на будівництво шкіл, дитячих садків, стадіонів. Якщо вони це не затвердять, це буде погано для всіх», - зазначив він.

Нагадаємо, голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко запропонував перенести сесію обласної ради з 27 лютого на 5 березня. 

Як пояснив глава обласної ради, під час підготовки до сесії на засіданнях робочих комісій в проєкти рішень, запропонованих, Одеською обласною держадміністрацією, внесли велику кількість поправок, і тепер ОДА повинна їх врахувати і підготувати доопрацьовані проєкти рішень.

Зазначимо, що відання ІзбірКом також намагався взяти інтерв'ю в голови ОДА, однак той досі не зголосився. 

Поділитися