19 липня 2021 р. 15:29

Попри наявність коштів одеські чиновники ніяк не можуть закупити лавки для приморської зони

Попри наявність коштів одеські чиновники ніяк не можуть закупити лавки для приморської зони

Одеська міська рада ще минулого року виділила близько 1,5 мільйона гривень на закупівлю спеціальних антивандальних лавок, але їх досі немає на узбережжі Одеси. Таку інформацію оприлюднив під час апаратної наради член Одеського виконкому Олександр Абрамов

Своєю чергою очільник КП "Узбережжя Одеси" Дмитро Біляєв проінформував про неотримання відповідних коштів через помилки у кодах фінансування. Висловлювання посадовця спростувала віцемерка Світлана Бедрега, яка повідомила присутніх про проведення відповідного тендеру на закупівлю лавок ще минулого року. Працівникам КП була надана консультація з боку фахівців Держказначейства та департаменту фінансів міської ради. Кошті виділені, додала заступниця мера, але підприємство так і не провело закупівлю. І звинуватила керівника КП у небажанні зробити все, як слід.

В дискусію втрутився Олександр Абрамов і повідомив, що деякі лавки начебто вже встановлені коштом підприємців, що працюють на узбережжі. І ці бізнесмени чекають на повернення грошей від міської влади. Дмитро Біляєв визнав це, але заявив, що згадані домовленості були укладені до його призначення на посаду. 

Тим часом Абрамов додав, що переможець тендеру зник і не виходить на зв'язок. 

Міський голова Геннадій Труханов дав доручення керівникові КП підготувати доповідь на цю тему.

На сайті ProZorro міститься інформація про закупівлю КП "Узбережжя Одеси" 134 бетонних лавок на суму 1 мільйон 368 тисяч 658 гривень. Розкриття тендерних пропозицій відбулося 29 жовтня минулого року. Згодом переможцем оголосили ТОВ "Лабораторія світла", яке обійшло іншого учасника - ТОВ "Лабораторія захисту". А 19 листопада КП уклало відповідний договір з контрагентом

На сайті Мін'юста є такі дані про переможця торгів.

Для зручного перегляду відкрийте зображення в окремому вікні

Нагадаємо, Головне управління Національної поліції в Одеській області оголосило тендер на першу чергу капітального ремонту адміністративної будівлі Болградського районного відділу поліції за адресою: Одеська область, м. Болград, пр-т Соборний, 97-99. Про це повідомив сайт "Держзакупівлі. Онлайн". 

Раніше було оголошено тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт інженерних мереж (зовнішнє електропостачання) КУ «Міська клінічна лікарня №1» в Одесі.

Минулого року лікарня вже проводила капітальний ремонт інженерних мереж медичних газів. За 7 млн 704,2 тис. грн роботу зробило ТОВ "Кріопром-Газ-Ізмаїл". 

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за ремонтно – реставраційні роботи хірургічного павільйону, який є частиною комунальної установи «Міська клінічна лікарня №1», що відома серед одеситів як «Єврейська лікарня».

Служба автомобільних доріг в Одеській області втретє оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення. Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, йдеться про дорогу Т-16-43 Кордон Молдови-Фараонівка-Сарата-Дивізія - Т-16-10. 

Постійні конкуренти у дорожніх закупівлях Одещини розіграли мільярдний тендер на Полтавщині.

Поділитися