30 квітня 2024 р. 13:57

У Миколаївобленерго змінили керівника: хто ним став

Фото: АТ "Миколаївобленерго"

(Фото: АТ "Миколаївобленерго")

Міністерство енергетики та АТ "Українські розподільні мережі" обрали нового голову Миколаївобленерго. Керівником став Андрій Козань.

Про це повідомили у пресслужбі АТ "Миколаївобленерго".

Там зазначили, що рішення про зміну керівника ухвалено Наглядовою радою Акціонерного товариства "Миколаївобленерго" на засіданні, яке відбулось 15 квітня 2024 року.

Андрій Козань розпочав виконувати обов’язки генерального директора відповідно до ухваленого рішення 26 квітня 2024 року.

Представляючи колективу нового керівника, заступник міністра енергетики України Олександр Хейло зазначив, що Андрій Козань має значний досвід роботи в енергетичній галузі - пройшов шлях від керівника РЕМ до технічного директора обленерго.

"Враховуючи цей досвід та виклики часу для електроенергетичної галузі прифронтового регіону, його завданнями насамперед буде автоматизація виробничих процесів в компанії та інші заходи, які посилять надійність та стабільність електропостачання в області", - йдеться у повідомленні.

В АТ «Українські розподільні мережі» зазначили, що наразі триває другий етап корпоративної реформи компанії, який передбачає зміну керівництва виконавчих органів. 

За даними ЗМІ, раніше Андрій Козань був технічним директором Полтаваобленерго. 

Ми писали, що колишня заступниця начальника одного з відділів у "Миколаївобленерго" отримала два роки тюрми за публічну підтримку російської армії. Обвинувачена підтримувала звʼязок із родичами з рф, а її племінник брав участь у війні проти України на боці окупантів. 

Також повідомлялося, вища рада правосуддя відсторонила суддю  Южноукраїнського міського суду Миколаївської області Олену Волкову.

Ірина Глухова

Поділитися