19 січня 2021 р. 12:03

Директора одеського порту, що скорочував посадові оклади, відсторонили від роботи

Директора одеського порту, що скорочував посадові оклади, відсторонили від роботи

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій відсторонив від посади директора держпідприємства «Одеський морський торговельний порт» Олексія Мясковського.

Згідно з наказом міністра директор відсторонений на час проведення перевірки фінансово-господарської діяльності підприємства. Виконувати його обов'язки в цей час буде перший заступник Олександр Гармаш.

Олексія Мясковського призначили на цю посаду ще у жовтні 2019 року. А до того він працював в ДП «ОМТП» на посаді начальника юридичного управління порту.

Свою роботу він розпочав с того, що заявив про скорочення посадових окладів, встановлених колишнім керівництвом в 8-10 разів, чим домігся щомісячної економії в п'ять мільйонів гривень.

Олексій Мясковський народився 12 лютого 1976 року в Одесі, закінчив Одеський національний морський університет і Одеську національну юридичну академію.

  • У 1998-2002 роках був начальником комерційного відділу та відділу договорів ОМТП.
  • У 2002-2005 роках - керівник (менеджер) департаменту експорту ТОВ «ЧБК-Експрес».
  • З 2005 року - начальник служби юридичної та договірної роботи, в.о. заступника начальника порту з інвестиційної діяльності, начальник служби договірної і тендерної роботи, начальник юридичної служби.

Нагадаємо, у грудні 2020 року Міністерство інфраструктури України вирішило змінити керівника Одеського філіалу адміністрації морських портів України та звільнило з цієї посади Руслана Сахаутдинова

Нагадаємо також, що керівники департаментів транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради та комунальної власності Одеської міської ради перестануть працювати з 22 січня. 

Поділитися