09 квітня 2021 р. 19:24

Продуктивна сесія: Саф'янівська сільрада розглянула понад 200 питань

Продуктивна сесія: Саф'янівська сільрада розглянула понад 200 питань

Засідання шостої сесії Саф’янівської сільської ради відбулося 8 квітня за участю 30 депутатів з 34.

Як зазначили в пресслужбі сільської ради, на порядок денний винесли понад 200 питань. 

Так, депутати проголосували за створення управління житлово-комунального господарства, капітального будівництва, дорожнього господарства та інвестицій, утворення Центру надання адміністративних послуг Саф’янівської сільської ради. 

Також затвердили пільги зі сплати земельного податку на 2021 рік КУ «Аеропорт Ізмаїл» та КУ «Ізмаїльське виробниче управління водопроводно – каналізаційного господарства» та встановили поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води КУ «Джерело». 

Депутати затвердили програму забезпечення ефективності боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та підвищення безпеки дорожнього руху на території Саф’янівської сільської територіальної громади.

Серед інших питань, що розглядались: внесення змін до рішення Саф’янівської сільської ради щодо бюджету на 2021 рік; затвердження структури та штатної чисельності Саф’янівської сільської територіальної громади та КУ «Будівельник»; внесення змін в рішення Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району Одеської «Про затвердження положення та тарифів на платні послуги, які надаються комунальним некомерційним підприємством Саф’янівської сільської ради "Центральна районна лікарня"»; затвердження акту приймання–передачі юридичної особи – комунального некомерційного підприємства Ізмаїльської районної ради «Центральна районна лікарня» зі спільної власності територіальних громад сіл та селища Ізмаїльського району до комунальної власності Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району Одеської області та інші питання поточної діяльності ради. 

Нагадаємо, у лютому депутати розглянули 40 питань, серед яких виконання бюджетів сіл громади за 2020 рік і зміни до бюджету на цей рік.

18 лютого голова Доброславської селищної ради відзвітувала на сесії про пророблену роботу за минулий, 2020 рік.

Також в Рені під час позачергової сесії Ренійської міської ради депутати створили Службу у справах дітей при раді та прийняли у власність громади сім сільських дитячих садків, шість сільських комунальних підприємств та внесли зміни в бюджет. 

А головним в порядку денному четвертої сесії Ренійської міської ради був блок рішень з прийняття у власність громади шкіл, лікарень, амбулаторій, бібліотек. 

Поділитися