25 квітня 2024 р. 10:41

Засідання Одеського виконавчого комітету - відеотрансляція

Фото: Одеська міська рада

(Фото: Одеська міська рада)

25 квітня 2024 року об 11:00 розпочнеться засідання Виконавчого комітету Одеської міської ради.

На порядку денному питання поточного плану роботи Виконавчого комітету Одеської міської ради на II квартал 2024 року.

Члени виконкому мають розглянути питання  Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції, Управління реклами, Департаменту міського господарства, Управляння капітального будівництва, Департаменту комунальної власності, Департаменту благоустрою міста, Департаменту освіти та науки, Департаменту економічного розвитку, Управляння розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів, Департаменту транспорту, зв’язку та дорожнього руху, Департаменту охорони здоров’я.

Також члени виконкому розглянуть питання служби у справах дітей та Київської районної адміністрації.

Пряма трансляція засідання.

Попереднє позачергове засідання Виконавчого комітету Одеської міської ради відбулося 3 квітня. Під час засідання комісія затвердила надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

24 квітня депутати Одеської міської ради зібралися на сесію, яка цього року стала другим черговим засіданням.

Вони затвердили нових депутатів — Андрій Шарашидзе увійшов до складу міської ради як представник партії "Слуга народу", а Марина Бойко — від "Європейської солідарності", та офіційно визнали таким що вибув, депутата Віктора Баранського, який зараз є фігурантом кримінальної справи.

Підвищили зарплату меру міста, який довгий час відзначався найнижчою оплачуваністю у порівнянні із місцевими колегами та іншими мерами обласних центрів.

Заробітна плата Одеського міського голови Геннадія Труханова збільшилась на 50%, а також йому встановили щомісячне преміювання у розмірі 120% від посадового окладу, надбавки за ранг, надбавки за вислугу років, надбавки за високі досягнення у праці та за виконання особливо важливої роботи та інших обов'язкових виплат. 

Торкнулись перейменування вулиць — знов відмовилися переназвати площу Льва Толстого та вулицю його ж імені. Площу планують переназвати ім'ям єврейського письменника Менделе Мойхер-Сфоріма.

Ірина Глухова

Поділитися