29 жовтня 2021 р. 12:26

Президент перевів голову Біляївської райадміністрації керувати у Білгород-Дністровський

Президент перевів голову Біляївської райадміністрації керувати у Білгород-Дністровський

Президент України Володимир Зеленський підписав два розпорядження щодо звільнення та призначення голови районної адміністрації в Одеській області. 

Відповідні документи оприлюднила пресслужба Офісу президента. 

Зокрема президент звільнив з посади голови Біляївської райадміністрації Василя Самокіша та призначив його головою Білгород-Дністровської райадміністрації. 

Зазначимо, що 13 липня 2021 року президент звільнив з посади голови Білгород-Дністровської районної адміністрації Ганну Яцишену.  

Раніше Кабінет міністрів України погодив звільнення Ганни Яцишеної з посади голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Одеської області. Таке рішення уряд ухвалив під час засідання 7 липня. Поряд з цим міністри погодили призначення головою Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Одеської області Василя Самокиша. 

У січні минулого року президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення і призначення голів районних державних адміністрацій в Одеській області.

Тоді голову Білгород-Дністровської РДА Сергія Ільченка замінили на Ганну Яцишену. Усі кандидатури, крім Вадима Юдовавідповідали переліку, узгодженому Кабміном в 2019 році, Ренійського району в тому списку не було.

У червні 2018 року президент тоді ще Петро Порошенко призначив Василя Самокіша новом головою Біляївської районної адміністрації.

Поділитися