17 лютого 2021 р. 10:08

Президент перепризначив голову Роздільнянської райдержадміністрації

Президент перепризначив голову Роздільнянської райдержадміністрації

Президент України Володимир Зеленський двома своїми розпорядження одного дня спочатку звільнив, а потім знов призначив голову Роздільнянської районної державної адміністрації Сергія Приходька.

Про це повідомили в пресслужбі офісу президента. 

Цікаво, що Володимир Зеленський призначає Сергія Приходька на цю посаду вже вдруге за рік. Першого разу це сталося у січні 2020 року.

До того новопризначений керівник сім років працював головним технічним керівником ТОВ «Хлібна гавань-Термінал» у Роздільній. Також у його трудовій біографії вказана робота на керівних посадах в інших агропромислових підприємствах району.

Має дві вищі освіти: одну він отримав за спеціальністю обладнання харчових виробництв, кваліфікація - інженер-механік; а другу - управління проєктами, кваліфікація – керівник проєктів та програм.

Був депутатом Роздільнянської районної ради VII скликання. 

Нагадаємо, у липні Верховна Рада України ухвалила постанову про створення і ліквідацію районів, скоротивши кількість районів в Україні з 490 до 138, зменшивши їх кількість і в Одеській області.

В Одеській області, зокрема, створені: Березовський, Білгород-Дністровський, Болградський, Ізмаїльський, Одеський, Подільський і Роздільнянський райони.

 

Поділитися