19 лютого 2020 р. 12:09

У Доброславі на 2020 рік на виплату матеріальної допомоги передбачили 200 тисяч гривень

У Доброславі на 2020 рік на виплату матеріальної допомоги передбачили 200 тисяч гривень

Депутати Доброславської селищної ради  виділили 27 тисяч 500 гривень 17 місцевим мешканцям у розмірі від 500  до двох тисяч гривень на лікування чи поховання рідних.

Також депутати надали пільги у розмірі 50% від суми, що підлягає сплаті батькам, діти яких відвідують Доброславський дитячий садок. Цю допомогу отримали дві родини:  багатодітна родина на трьох дітей та родина учасника бойових дітей на одну дитину.

Цього ж дня депутати затвердили програму «На допомогу людям» на 2020 рік, виділивши на її реалізацію 200 тисяч гривень. Програма передбачає наступне: надання матеріальної допомоги на поховання у розмірі двох тисяч гривень, на лікування - від 500 до 1 тисячі 500 гривень, в окремих випадках – 2000 гривень, надання матеріальної допомоги ліквідаторам ЧАЕС, воїнам Афганістану - по одній тисячі гривень.

Голова селищної ради повідомила, що, вочевидь, цих коштів буде недостатньо, і необхідно буде додавати ще кошти на виплату матеріальної допомоги, і звернулася до депутатів, щоб більш відповідально поставилися до складання актів для мешканців, які до них звертаються, і розуміли, що бюджет селищної ради невеликий, тому матеріальну допомогу мають отримувати ті мешканці, які її дійсно потребують.

Поділитися