25 квітня 2020 р. 17:17

Мерія скасувала тендер на капремонт перехрестя доріг до Овідіополя та аеропорту

Мерія скасувала тендер на капремонт перехрестя доріг до Овідіополя та аеропорту

Управління капітального будівництва Одеської міськради скасувало конкурс на визначення підрядної організації, яка мала провести капітальний ремонт покриття перехрестя Овідіопольської дороги та вул. Центральний аеропорт.

Відповідна інформація опублікована на сайті електронних закупівель Prozorro.

Участь у торгах вирішили взяти чотири компанії: ТОВ "Автомагістраль-Південь", Дочірне підприємство "Лидер", ТОВ "Будівельна компанія "Мега Шаг"" та ТОВ "Дорстройгруп".

Управління капітального будівництва запропонувало за роботи 14 млн 870 тис. 263 гривень. Найменшу ціну на аукціоні, який відбувся 17 березня, запропонувало ТОВ "Будівельна компанія "Мега Шаг"" - 13 млн 660 тис. гривень. Проте 14 квітня замовник відхилив всі тендерні пропозиції згідно з Законом про публічні закупівлі. 

Пропозиції ТОВ "Дорстройгруп" та ДП "Лидер" відхилили через те, що компанії не надали документально підтверджений договор аналогічного договору. ТОВ "Автомагістраль-Південь" не відповідало кваліфікаційному критерію, а саме наявності обладнання та материіально-технічної бази. Крім того, пропозиція компанії не відповідала деяким вимогам замовника.

Що стосується переможця аукціону, ТОВ "Будівельна компанія "Мега Шаг", то його пропозицію відхилили на підставі того, що учасник не надав всі необхідні документи.

Нагадаємо, у лютому поточного року управління капітального будівництва Одеської міськради оголосило тендер на вибор компанії, яка проведе капремонт перехрестя Овідіопольської дороги та вул. Центральний аеропорт.

Поділитися