28 січня 2019 р. 22:21

На ремонт доріг з бюджету Доброславської селищної ради виділять 2 мільйони гривень

На ремонт доріг з бюджету Доброславської селищної ради виділять 2 мільйони гривень

На черговій сесії, яка відбулася минулого тижня, доброславські депутати затвердили програму «Дороги селища» на 2019 рік.

Програма передбачає будівництво, капітальний, поточний ремонт та розмітку доріг, встановлення бордюрів та дорожніх знаків.

На виконання цієї програми орієнтовано передбачено виділити з бюджету селищної ради 2 мільйони гривень.

Того ж дня депутати затвердили програму «Збереження екології», яка фінансується зі спеціального фонду: за рахунок коштів загального фонду та спонсорських. Орієнтовано передбачається витратити 200 тисяч гривень на придбання саджанців дерев, кущів, квітів, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, очищення та поглиблення водойм.

Також депутати підтримали програму «На допомогу людям», яка передбачає  покращення добробуту та матеріального становища населення, яке проживає на території селищної ради та діє до кінця 2019 року. Програма передбачає підтримку ветеранів війни (в тому числі афганців),  інвалідів І групи,  ліквідаторів катастрофи на Чорнобильській АЕС, малозабезпечених громадян. Фінансування програми проводиться за рахунок коштів загального фонду селищного бюджету та спонсорських коштів. На її виконання з селищного бюджету планують виділити 200 тисяч гривень для надання матеріальної допомоги на поховання (розмір допомоги 1000 гривень), надання матеріальної допомоги на лікування  (розмір допомоги від 200 до 1000 гривень), в окремих випадках (за рішенням депутатів на сесії) можуть виділити 1500 гривень.

У разі необхідності, до програми будуть вносити зміни і можуть забезпечити додаткове фінансування.

Нагадаємо, що на черговій сесії Доброславської селищної ради депутати затвердили програму соціально-економічного та культурного розвитку Доброславської селищної ради.

Поділитися