21 вересня 2018 р. 20:23

У Білгород-Дністровському виконкомі масові звільнення: мер звинувачує депутатів

У Білгород-Дністровському виконкомі масові звільнення: мер звинувачує депутатів

Кілька співробітниках виконкому Білгород-Дністровської міськради залишили свої посади останнім часом. 

Йдеться про начальника управління охорони здоров’я Тетяну Сибірцеву, спеціаліста з енергоефективності Ольгу Церковну, а також секретаря та особистого помічника міського голови Інну Єпутатову.

Також заяву про звільнення написав і начальник управління ЖКГ Микола Зініч та начальник управління економічного розвитку Марина Гордієнко. Крім того, у серпні пост начальника комунального підприємства «Автотрнссервіс» покинув депутат міської ради Сергій Круп (позафракційний).

Цю інформацію підтвердила у себе на сторінці міський голова Алла Гінак, звинувативши у цьому депутатів міської ради, які завалюють працівників виконавчого комітету своїми запитами та зверненнями.

«Тому що народні обранці відверто знущаються над доповідачами на комісіях, а в ході сесії – знову знущаються, роблячи вигляд, що чують цю тему вперше, і тримають людину чотири години на трибуні», - заявила мер.

Міський голова також висловила своє розуміння стосовно вчинків співробітників виконкому, які написали заяви про звільнення, адже, на її думку, заробітна платня і стрес, який отримують працівники, ніяк не корелюються.

Нагадаємо, кілька депутатів Білгород-Дністровської міської ради після 39-ї сесії вирішили зібрати прес-конференцію, де розповіли про проблеми при підготовці засідань. 

Поділитися