31 серпня 2017 р. 18:03

Роздільнянські депутати збільшили фінансування міських програм

Роздільнянські депутати збільшили фінансування міських програм

Депутати збільшили на 33 тисяці гривень суму допомоги школам на придбання спортивного інвентаря

У міській програмі розвитку фізкультури і спорту передбачені на 2017 рік кошти — 17 тисяч гривень. Та депутати на пленарному засіданні ХІХ сесії, що пройшла нещодавно, вирішили збільшити суму на 33 тисячі гривень, щоб надати допомогу школам у придбанні спортивного інвентаря. 

Також, як повідомляє ІзбірКом, по 10 тисяч гривень до 1 вересня отримають 3 міські загальноосвітні школи, НВК (школа-гімназія) та районна дитячо-юнацька спортивна школа.

Депутати не тільки одностайно проголосували, але й підкреслили спортивні досягнення роздільнянських школярів: футбольна команда НВК (школи-гімназії) посіла 5 місце на Всеукраїнських змаганнях, в яких брали участь 8 тисяч команд, а команда дитячо-юнацької спортивної школи стала четвертою на Всеукраїнському чемпіонаті з пляжного волейболу, що відбувся на початку серпня.

Крім того, впродовж серпня Роздільнянська міська рада облаштувала у місті 3 дитячих майданчика: в дитячому садку — за 30 тисяч гривень з міського бюджету (Програма благоустрою), на Привокзальній площі — за 70 тисяч гривень, і на вулиці Нахімова, де ігровий простір для дітей організували самі мешканці. В останньому випадку на майданчик відвезли частину демонтованих гірок і лабіринтів, що свого часу — напередодні виборів до Верховної ради, були встановлені за рахунок Олександра Пресмана

Поділитися