05 квітня 2022 р. 11:15

Журналісти CNN потрапили під обстріл на Миколаївщині

Журналісти CNN потрапили під обстріл на Миколаївщині

Команда новин CNN із військовими в Україні у понеділок, 4 квітня, попала під обстріл російської артилерії поблизу міста Миколаїв, поки велась відеозйомка.

На кадрах, які транслювали CNN протягом дня, видно, як старший міжнародний кореспондент CNN Бен Ведеман та його п’ять членів екіпажу підбираються до однієї зі своїх машин після того, як два снаряди приземлилися близько до їх позиції, повідомляє «7 днів».

«Тепер ми намагаємося вибратися з цього району якомога швидше. Наша інша машина, повністю знищена», - каже Ведеман на камеру, коли вони втікають. .

ВІДЕО: CNN

В інтерв’ю ведучому CNN Вольфу Блітцеру Ведеман пояснив, що їхній інший автомобіль не міг вже їхати після того, як осколки артилерійських снарядів розрізали всі його шини, серйозно пошкодивши лобове скло та бічні вікна, також розлився бензин навколо нього.

«Ми сховалися, а потім впали ще два снаряди, один з них, можливо, в 10 ярдах від однієї з наших машин. І тому ми побігли до автомобілів, щоб спробувати вибратися з зони після того, як офіцер, який відповідав за цю позицію, сказав нам, що може обстріл може продовжитись, але виявили, що одна з двох машин була повністю знищена», – сказав він.

Нагадаємо, з 24 лютого на війні загинуло вже 12 журналістів, які висвітлювали воєнні злочини рф і стали їх жертвами. Ще 10 представників ЗМІ отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. 

ХРОНІКА ВІЙНИ

Поділитися