01 грудня 2023 р. 10:45

Южненська міська громада оголосила новий тендер на ремонт дороги

Фото: Прямий

(Фото: Прямий)

Тендер оголошено на ремонт дороги по вулиці Центральній від села Кошари у напрямку села Любопіль в межах Южненської міської територіальної громади.

Оголошення розміщено на майданчику держзакупівель Рrozorro.

За умовами конкурсу, планується капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги.

Ремонтні роботи будуть профінансовані з місцевого бюджету, а їх вартість складає 58 млн 21 тис. 820 гривень.

Термін виконання робіт: 31 серпня 2024 року.

Як ми вже писали, у Миколаєві планують поточний ремонт дорожнього покриття внутрішньоквартального проїзду вздовж будинку під номером 71 по вулиці 2 Слобідська у Заводському районі за 1 мільйон 286 тисяч гривень.

Про це свідчать дані на Prozorro, передає Інтент.

Одеська ОВА скасувала тендери на суму майже 13 мільйонів гривень, визнавши їх непотрібними, віддавши перевагу фінансуванню Збройних сил.

Сумнівні тендери було скасовано під час чергового засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність" разом із представниками органів місцевого самоврядування, силовим блоком та громадськістю. Було прийнято рішення зняти низку тендерів, що були оголошені в громадах області, на загальну суму у 12 973 984 грн. Це, зокрема, тендери на програмне забезпечення, ремонти доріг, реконструкцію стадіону, закупівлю звукової апаратури за півмільйона гривень.

У Миколаєві планують поточний ремонт дороги по вулиці 1 Екіпажній від вулиці 8-ї Воєнної до вулиці 9-ї Воєнної у Центральному районі міста за 1 мільйон 524 тисячі гривень.

На Херсонщині у Великій Олександрівці Бериславького району запланували провести Капітальний ремонт будівлі Великоолександрівського закладу дошкільної освіти No 2 Великоолександрівської селищної ради. З приводу цього тендеру є звернення до Держаудитслужби

Замовник ремонтних робіт - Департамент розвитку територій Херсонської обласної державної адміністрації. Очікувана вартість - 37 млн 208 тис. 179,2 грн.

Костянтин Неділько

Поділитися