21 жовтня 2022 р. 12:44

В Чорноморську продадуть готель "Моряк"

В Чорноморську продадуть готель "Моряк"

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях оголосило аукціон з приватизації готелю "Моряк", що знаходиться в Чорноморську Одеської області.

Як повідомили в пресслужбі Фонду, онлайн-аукціон з продажу має відбутися 9 листопада.

Готель розташований у центральній частині міста. Це п'ятиповерхова будівля, пристосована також для розміщення конференц-залу, ресторану, перукарні, солярію. До складу об'єкта входять також пункт охорони, альтанки, огорожа та інші споруди. Стартова ціна: 23 мільйони 955,9 тисяч гривень без урахування податку на додану вартість. Площа будівель і споруд — 6 тисяч 827,1 квадратних метрів.

Покупець об'єкта приватизації соціально-культурного призначення  „Готель „Моряк" буде зобов’язаний від дати переходу права власності забезпечити збереження профілю діяльності не менше одного року.

У березні 2021 року Фонд державного майна України висловив готовність пошукати інвестора для готелю "Моряк", що перебуває на балансі морського торговельного порту "Чорноморськ" та не працює з квітня 2020 року.

Регіональне відділення Фонду державного майна по Одеській та Миколаївській областях продало 12 жовтня 2022 року на аукціоні контрольний пакет акцій ПАТ "Машинобудівне виробниче об’єднання «Оріон»". 

Фонд державного майна України виставив на аукціон єдиний майновий комплекс державного підприємства "Одеський спеціальний науково-дослідний і проєктно-конструкторський інститут". 

Поділитися