06 жовтня 2022 р. 11:34

Одеське управління доргосподарства віддасть 14 мільйонів підряднику-улюбленцю без тендеру

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради уклало угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "СК "Автострой" про поточний ремонт вулиць і доріг комунальної власності у Суворовському районі міста.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Як зазначається у системі, закупівлю провели за спрощеною процедурою. Але, на відміну від інших тендерів про ремонт доріг міських районів, конкурентів в компанії цього разу не було. Тож компанія має отримати 14 мільйонів 342 тисячі гривень за ремонт 10 тисяч 850 квадратних метрів дорожнього покриття. 

Товариство з обмеженою відповідальністю "СК "Автострой" зареєстроване у 2011 році. Власник та директор - Андрій Жинчін.

У листопаді минулого року Центр публічних розслідувань дослідив, що за перші 9 місяців 2021 року Управління дорожнього господарства (УДГ) Одеської міської ради встигло провести майже 325 мільйонів гривень платежів. Тоді ж ЦПР визначив, хто отримав більше за всіх грошей від УДГ.

"СК "Автострой" опинилося у ТОП-10. 

На початку вересня Управління дорожнього господарства Одеської міської ради провело три тендери для обрання підрядників, яким заплатять за поточний ремонт доріг у трьох районах Одеси - Малиновському, Приморському та Київському. "СК "Автострой" виграло право працювати у Малиновському районі.

Поділитися