23 жовтня 2022 р. 16:58

Дві громади на Одещині придбають автобуси за 4 мільйони

Дві громади на Одещині придбають автобуси за 4 мільйони

Відділ освіти Усатівської сільської ради та відділ освіти, молоді та спорту, культури та туризму Окнянської селищної ради оголосили тендери для обрання компаній, в яких придбають автобуси для перевезення школярів. 

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Зокрема Усатівська сільська рада планує придбати до 15 грудні 2022 року шкільний автобус. Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 2,5 мільйони гривень має відбутися 31 жовтня. 

Окнянська селищна рада планує також придбати автобус, але за 1 мільйон 595,7 тисяч гривень. Аукціон має відбутись 1 листопада. Автобус очікується до 30 листопада 2022 року.

Обидві процедури відбудуться як "відкриті торги з особливостями". У відкритих торгів з особливостями майже всі строки коротші, ніж були у відкритих торгах відповідно до закону "Про публічні закупівлі". Тобто ця закупівля проходить значно швидше, ніж відкриті торги, що особливо важливо сьогодні.

Період подання пропозицій - сім календарних днів, період оскарження кваліфікації - п'ять календарних днів. 

Раніше Відділ освіти Куяльницької сільської ради Подільського району Одеської області оголосив тендер для придбання мікроавтобуса для відділу освіти. 

Комунальний заклад "Грабівський ліцей" Кодимської міської ради Подільського району Одеської області планує придбати шкільний автобус за 2 мільйони 999,2 тисяч гривень.  

У липні Департамент освіти й науки Одеської обласної державної адміністрації оголосив тендер на закупівлю шкільних автобусів.

Поділитися