01 лютого 2022 р. 09:50

Адміністрація одеського морпорту заплатить 600-мільйонів за капремонт третьої черги естакади

Адміністрація одеського морпорту заплатить 600-мільйонів за капремонт третьої черги естакади

Одеська філія "Адміністрації морського порту України" оголосила тендер для пошуку підрядника, якому заплатять за послуги з капітального ремонту третьої черги транспортної естакади.

Відповідна інформація оприлюднена системою електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі 675 мільйонів 564 тисячі гривень має відбутися 20 квітня. За проєкт цього ремонту адміністрація сплатила понад 2 мільйони.

Зазначимо, що Виконавчий комітет Одеської міської ради 27 січня погодив відселення мешканців будинків, що знаходяться на території, де планується будувати дорогу загального користування державного значення М-28 Одеса – Южне – /М-14/ з під’їздами (під’їзд до Одеського морського порту) та розташовані поруч з Іванівським шляхопроводом.

Нагадаємо, у серпні 2020 року Адміністрація одеського порту оголосила тендер для пошуку підрядника, якому заплатять за послуги з поточного ремонту 4-ї черги естакади порту.

А у квітні 2021 року Товариство з обмеженою відповідальністю «Ростдорстрой» почало роботи з прокладення нової дороги, яка з'єднає територію Одеського морського торгового порту та дорогу М-28 Одеса – Южне. 5,3 кілометри автошляху буде збудовано з цементобетонним дорожнім покриттям за посиленою технологією та буде організовано дві  смуги руху.

ФОТО згори: ports.ua

Поділитися