15 грудня 2021 р. 12:21

З бюджету Одеси витратять 300 тисяч на економічний профайл громади

З бюджету Одеси витратять 300 тисяч на економічний профайл громади

Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про виділення коштів на замовлення послуг зі збору та систематизації інформаційно-аналітичних даних (відкритого та закритого типу) з подальшим підключенням до системи модулю «Економічний профайл територіальної громади міста Одеси».

Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Замовником послуг має виступити Департамент економічного розвитку міської ради, а Департамент фінансів має перерахувати колегам на це 300 тисяч гривень за рахунок міської цільової програми підтримки інвестиційної діяльності на території міста Одеси на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради у січні 2019 року, з метою залучення державної та міжнародної фінансової підтримки.

Раніше Одеський міській голова Геннадий Труханов підписав два розпорядження про виділення коштів, які Департамент міжнародного співробітництва та маркетингу Одеської міської ради має сплатити за виготовлення каталогу Made in Odesa, а також за маркетингової стратегії міста Одеси, брендингу та брендбуку території. 

А також про виділення коштів на придбання подарунків та дипломів для нагородження переможців та учасників конкурсу "Кращий інноваційний проєкт".

Поділитися