11 червня 2021 р. 15:18

В Южному побудують реабілітаційний центр для дітей-інвалідів за 91 мільйон

В Южному побудують реабілітаційний центр для дітей-інвалідів за 91 мільйон

Управління капітального будівництва Южненської міської ради Одеського району Одеської області оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за будівництво реабілітаційного центру для дітей - інвалідів.

Про це повідомили у системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі 91 мільйон 411,5 тисяч гривень відбудеться 25 червня, а будівництво триватиме до 20 грудня 2022.

В Одесі управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за реконструкцію об’єкту благоустрою – ділянки пляжу «Лузанівка», з дообладнанням засобами для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Мешканець Одеси Сергій Ращенко, батько постраждалого в автомобільній аварії Михайла, відвідав інклюзивний пляж і висловив критичні зауваження. 5 червня мер Одеси Геннадій Труханов разом з інвестором проєкту бізнесменом Юрієм Дегасом відкрив цей об'єкт, розташований поряд з пляжем "Дельфін". Інклюзивний простір площею понад 4 тисячі квадратних метрів обладнаний пандусами, ліфтом, тактильною плиткою, адаптованими туалетами.

31 травня 2021 року, під час апаратної наради презентували оновлені зупинкові комплекси, які департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху планує встановлювати в Одесі, на яких планується встановити додаткові інклюзивні елементи. 

Provodnik online - це проєкт, завдяки якому люди з інвалідністю, батьки з маленькими дітьми, літні люди зможуть будувати собі доступні маршрути, відзначати на карті не інклюзивні локації і навіть звертатися до міської влади.

Поділитися