17 травня 2021 р. 15:28

В Одеській області придбають 21 шкільний автобус за 39 мільйонів

В Одеській області придбають 21 шкільний автобус за 39 мільйонів

Департамент освіти та науки Одеської обласної державної адміністрації оголосив тендер для пошуку постачальника 21 шкільного автобуса.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro. 

За даними системи, аукцион з очікуваною вартістю закупівлі у 39 мільйонів 501 тисячу гривень має відбутись 26 липня, а здійснити закупівлю планують до 31 серпня цього року. 

У квітні цього року комунальна установа "Кодимський міський центр фінансово-господарського обслуговування установ та закладів освіти" Кодимської міської ради та Усатівська сільська рада оголосили тендери для придбання шкільних автобусів. 

У серпні 2020 року навчальним закладам з шести районів Одеської області передали 12 шкільних автобусів, придбаних на умовах співфінансування – за рахунок коштів освітньої субвенції та місцевих бюджетів.

Другий тендер за цією закупівлею був призначений на тлі скандалу між головою Одеської обласної адміністрації Максимом Куцим та його заступником Віталієм Свічинським, якого голова ОДА звільняв з посади. Віталій Свічинський тоді звинуватив свого колишнього начальника Максима Куцого в тому, що той своїм усним наказом скасував 12 тендерів, які передбачали купівлю шкільних автобусів для районів і громад регіону. 

Поділитися