28 квітня 2021 р. 20:05

"Теплопостачання міста Одеси" витратить понад 4 мільйони на ревізію своїх лічильників

"Теплопостачання міста Одеси" витратить понад 4 мільйони на ревізію своїх лічильників

Комунальне підприємство "Теплопостачання міста Одеси" оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за розпломбування, пломбування, демонтаж, монтаж, налагодження, передповірочну підготовку (ревізію), ремонт та організацію повірки обладнання комерційних вузлів обліку природного газу та вузлів обліку теплової енергії котелень КП.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 4 мільйони  294,3 тисячі гривень відбудеться 24 травня. Взагалі планують придбати 159 послуг: 65 теплової енергії та 90 газових. 

Нагадаємо, опалювальний сезон 2020-2021 року в Одесі завершився 5 квітня. 

Підприємства, що надають житлово-комунальні послуги в Україні, загалом нарахували споживачам у січні 2021 року 30,8 млрд гривень, що на 30% більше, ніж в січні 2020 року.

З 1 грудня Національна комісія з регулювання ринку комунальних послуг (НКРЕКП) затвердила нові тарифи на теплову енергію для комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси». 

Нагадаємо також, що опалювальний сезон в Одесі розпочався 26 жовтня, однак щоб запустити повністю систему опалення в центрі міста необхідно близько двох тижнів, а інші райони трохи швидше - близько 10 днів.

Поділитися