31 березня 2021 р. 15:19

Справу про привласнення 15 мільйонів під час будівництва школи в Одесі скерували до суду

Справу про привласнення 15 мільйонів під час будівництва школи в Одесі скерували до суду

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника підприємства-підрядника за фактами службового підроблення та привласнення бюджетних коштів.

Про це повідомили у пресслужбі відомства. 

Підрядника обвинувачують в тому, що спільно з іншими особами, які здійснювали технічний нагляд, привласнили бюджетні кошти під час будівництва школи у Суворовському районі в Одесі. Підозрюваний вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт недостовірні відомості щодо обсягів фактично виконаних робіт і їх вартості, та підписав їх.

Внаслідок таких протиправних дій державі завдано 15,5 млн грн шкоди.

Нагадаємо, під час будівництва очисних споруд в Слобідці «зникли» 1,4 мільйона. Будівництво очисних споруд триває вже три роки - з осені 2017 року.

Управління капітального будівництва Одеської міськради 16 січня за результатами тендеру все таки замовило ТОВ «Виробнично-технічне підприємство "Інжпроект"» легкові автомобілі на загальну суму 3,20 млн грн. Фірма поставить три автомобілі Toyota Camry у комплектації Premium: два авто кольору чорний «металік» по 1,065 млн грн, та трохи дорожчий кольору білий «перламутр» – за 1,068 млн грн.

Нагадаємо також, що правоохоронці наразі розслідують справу трьох реєстраторів, що проходять у справі про крадіжку нерухомості в Одесі, зокрема за адресою вул. Катерининська №102.

Поділитися