23 травня 2021 р. 14:55

По 2 мільйони виділили на ремонт згорілого будинку в Одесі та дорожні роботи у Фонтанці

По 2 мільйони виділили на ремонт згорілого будинку в Одесі та дорожні роботи у Фонтанці

Згідно з даними сайту ProZorro, департамент міського господарства Одеської міської ради оголосив тендер на ремонт житлового будинку за адресою: вул. Буніна, 35. Будівля була серйозно пошкоджена під час пожежі 12 липня минулого року. Без даху над головою тоді залишились понад 40 одеситів, яких згодом переселили у дитячий табір "Мрія".

Тепер міська влада вирішила відремонтувати зазначений будинок. Пропозиції приймаються до 7 червня включно, аукціон очікується 8 червня. Бюджет закупівлі становить 2 млн 008 тис. 800,40 грн, мінімальний крок аукціону - понад 10 тисяч. 

Тим часом у Фонтанці Одеського району вирішили взятися за ремонт доріг. Закупівля також провадитиметься шляхом відкритих торгів. Загальна сума тендеру - 1 млн 970 тис. 024,40 грн. Це поточний ремонт понад 20 об'єктів, більша частина з яких - перехрестя. Однак місцева влада в рамках зазначених робіт вирішила привести до ладу і заїзд у село з траси Одеса - Южне. Аукціон має відбутися 7 червня. 

Для зручного перегляду відкрийте зображення в окремому вікні.

Нагадаємо, департамент освіти та науки Одеської обласної державної адміністрації оголосив тендер для пошуку постачальника 21 шкільного автобуса. 

У квітні цього року комунальна установа "Кодимський міський центр фінансово-господарського обслуговування установ та закладів освіти" Кодимської міської ради та Усатівська сільська рада оголосили тендери для придбання шкільних автобусів. 

У серпні 2020 року навчальним закладам з шести районів Одеської області передали 12 шкільних автобусів, придбаних на умовах співфінансування – за рахунок коштів освітньої субвенції та місцевих бюджетів.

КП «Одесміськелектротранс» оголосило тендер на закупівлю шести низькопольних електробусів в термін до 1 грудня 2021 року на суму 69 млн грн. 

Комунальне підприємство "Білгород-Дністровське міське управління капітального будівництва" оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за будівництво залізничного переїзду по вул. Сонячній. Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 27 мільйонів 470 тисяч гривень має відбутися 31 травня, а роботи мають йти до 31 грудня 2022 року. 

Поділитися