09 березня 2021 р. 19:20

Одеський медуніверситет обрав охоронців

Одеський медуніверситет обрав охоронців

Одеський національний медичний університет провів тендер для обрання компанії, якій заплатить за охорону приміщень.

Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, аукціон відбувся 9 березня і в ньому взяли участь дві компанії: Товариство з  обмеженою відповідальністю «Агенція безпеки "Центр"» та товариство з обмеженою відповідальністю «Агентство безпеки "Зевс"». Був ще один охочий - Управління поліції охорони в Одеській області, проте його до аукціону не допустили. 

В результаті переможцем обрали перевірене товариство з обмеженою відповідальністю «Агентство безпеки "Зевс"». 

Компанія охоронятиме приміщення вишу за 6 мільйонів 986,2 тисячі гривень. 

Нагадаємо, в серпні минулого року Одеський національний медичний університет провів повторний тендер для вибору компанії, якій заплатить за охорону своїх приміщень і оголосив переможцем охоронну фірму «Агентство безпеки "Зевс"». 

Нагадаємо також, що в лютому 2021 року в телеграм-каналі "Підслухано Одеса" повідомили, що працівники охоронного агентства "Зевс" змусили чоловіка в торгівельному центрі "Афіни" в центрі Одеси умитися зеленкою. 

В охоронному агентстві "Зевс" прокоментували телеграм-каналу "Підслухано Одеса" відео, на якому охоронці знущалися над чоловіком. За даними агентства, випадок насправді стався минулого року, та лише зараз про нього стало відомо. Охоронців одразу звільнили.  

В червні 2017 року агентство безпеки "Зевс" змушене було вибачатися перед журналістами і жителями Одеси за інцидент з недопуском громадян в будівлю Одеської міської ради під час сесії.

Поділитися