02 березня 2021 р. 22:17

Одеські компанії розділили 600 мільйонів у двох тендерах на ремонт дороги в Київській області

Одеські компанії розділили 600 мільйонів у двох тендерах на ремонт дороги в Київській області

Служба автомобільних доріг в Київській області провела два тендери для обрання компаній, яким заплатять за капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя (через м. Кременчук) - Маріуполь.

Як повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro, обидва аукціони відбулися 2 березня і до обох допустили чотири компанії:

  • ТОВ «Автомагістраль-Південь».
  • ТОВ «Шляхове будівництво "Альтком"».
  • ТОВ «Онур Конструкціон інтернешнл».
  • ТОВ «Ростдорстрой».

Хоча в обох випадках охочих було трохи більше, проте товариство з обмеженою відповідальністю «Спільне Українсько-Німецьке підприємство "Автострада"» не допустили. 

В аукціоні, що передбачає ремонт 8,3 кілометрів дороги перемогло ТОВ «Автомагістраль-Південь», що зголосилося працювати за 298 мільйонів 950 тисяч гривень. А в другому, де ремонтувати планують 6,3 км - 391 мільйон 458 тисяч гривень. 

Нагадаємо, Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг» оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О162442 Татарбунари-Кам'янське-/Т-16-08/.

Естакада для пішоходів та велосипедистів, яку в червні минулого року завершила будувати компанія «Ростдорстрой», почала руйнуватися.

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради відхилило дешевшу на 18 тисяч 798 гривень пропозицію товариства з обмеженою відповідальністю «Ростдорстрой» на користь пропозиції ТОВ «Автомагістраль-Південь». 

Служба автомобільних доріг в Одеській області оголосила тендер для відбору підрядника, якому заплатять за реконструкцію автомобільної дороги загального користування державного значення Р-55 Одеса - Вознесенськ - Новий Буг.

Поділитися