16 травня 2021 р. 13:11

Мінцифри хоче відкрити в Одесі центр підтримки підприємців

Мінцифри хоче відкрити в Одесі центр підтримки підприємців

Заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан зауважила, що центр "Дія.Бізнес" має стати точкою допомоги підприємцям як під час спричинених COVID-19 кризових явищ, так і після закінчення пандемії.  

Наразі розроблено дизайн-проєкт зазначеного об'єкта. Його площа складатиме 120 квадратних метрів. Як зазначено на офіційному сайті Міністерства, офіс матиме все необхідне для роботи представників бізнесу, зокрема кав’ярню, книжкову лавку та конференц-зал. Простір відповідатиме вимогам інклюзивності.  

В офісі підприємці Одещини зможуть отримати безкоштовні консультації з питань діджиталізації бізнесу та переходу в онлайн, фінансового менеджменту, маркетингу, продажів, HR, юридичної підтримки тощо, зазначила Валерія Іонан. 

Ідею втілюють в життя за підтримки ГО «Центр проєктних ініціатив «ДІРЕКТ»,  Visa та Odessa Business Club. Технічним партнером проєкту виступила компанія "ХУАВЕЙ УКРАЇНА".


Проєкт офісу центру "Дія.Бізнес" / Фото: Мінцифри

Міністерство планує відкрити центр у червні поточного року. 
 

Нагадаємо, Міністерство цифрової трансформації спільно з Міністерством охорони здоров’я запустило послугу "Запис до листа очікування вакцинації від COVID-19" у застосунку та на порталі Дія, а також через національний контакт-центр з питань протидії COVID-19.

Одеська міська рада та ТОВ «Advanter Health» уклали Меморандум про спільні наміри щодо впровадження проєктів з розробки та реалізації стратегічних планів розвитку системи охорони здоров'я м. Одеси. Компанія обіцяє розробити базову цифрову екосистему (вебплатформу) управління, яка має об'єднати всю муніципальну медичну мережу Одеси. Оператором екосистеми буде Департамент охорони здоров'я Одеської міської ради.
 

Поділитися