07 червня 2021 р. 10:38

Компанія, що колись належала дружині мера Ізмаїла, отримає без аукціону понад 240 тисяч

Компанія, що колись належала дружині мера Ізмаїла, отримає без аукціону понад 240 тисяч

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області провело за спрощеною процедурою тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт (відновлення) освітлення біля діорами "Штурм фортеці Ізмаїл".

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, аукціон не проводився, тож наразі рішення про укладання договору очікує едина компанія-учасник ТОВ "Енерготехнології - Ізмаїл". 

Якщо угоду укладуть, фірмі заплатять 243,2 тисячі гривень. 

Згідно з даними міністерства юстиції, засновником та кінцевим бенефіціарним власником компанії є Валентина Крижановська, а директором Вікторія Кашуба.

Для зручнішого перегляду відкрийте в новому вікні.

Проте, як зазначають аналітики сервісу YouControl, до жовтня 2010 року компанія належала Родіону Абашеву та Ірині Абрамченко.

Перший наразі працює на посаді голови Ізмаїльської районної державної адміністрації. З 2010 року Родіон Абашев почав працювати першим заступником ізмаїльського міського голови Андрія Абрамченко, однак наприкінці 2020 року подав у відставку в зв'язку з обранням депутатом Одеської обласної ради.

Ірина Абрамченко - дружина чинного міського голови Ізмаїла. 

Для зручнішого перегляду відкрийте в новому вікні.

Тиснить на картинку

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України 2 червня визначив межі акваторій морських портів Ізмаїла, Рені та спеціалізованого морського порту «Ольвія». Зазначається, що таке рішення викликане необхідністю приведення законодавства у відповідність з Водним кодексом України та законом "Про морські порти України". 

Державне підприємство "Служба місцевих автомобільних доріг" провело три тендери стосовно дорожніх робіт у Ізмаїльському та Болградському районах, який виграла фірма депутата Ізмаїльської міської ради. 

Поділитися