21 грудня 2021 р. 10:33

Колишні офіси одеської мерії на Дерибасівській викупили львів'яни

Колишні офіси одеської мерії на Дерибасівській викупили львів'яни

Приміщення, розташовані в історичному центрі Одеси - у будинку №8 на вулиці Дерибасівській, у яких раніше розташовувалися офіси управлінь муніципалітету, продали за понад 38 мільйонів. 

Відповідна інформація міститься в системі "Прозорро. Продажі.

Аукціони проводив міський Департамент комунальної власності, а участь взяли лише два товариства з обмеженою відповідальністю: "ВКО" та "Вест фуд компані". 

До переїзду у нову мерію в цих приміщеннях працювали: 

  • служба у справах дітей; 
  • управління взаємодії з органами самоорганізації населення;
  • департамент міжнародних зв'язків.   

Потому їх орендувало "ВКО", утворене у 2017 році в Одесі. Компанія намагалася викупити орендовані приміщення, але львівська "Вест фуд компані" запропонувала більшу ціну. Компанія заснована товариством з обмеженою відповідальністю "АС ІНВЕСТ ГРУП". Кінцевими бенефіціарами є львів'янин Володимир Щербик, волинянка Марія Дребенюк та льв'янка Христина Копач

Найдорожчими стали приміщення, що розташовані в лівоворотньому фасадному флігелі площею 873,9 кв. м. За них львів'яни віддадуть 23 мільйони 101,1 тисячу гривень.

Приміщення першого та другого поверхів загальною площею 345,6 кв. м продали за 10 мільйонів 251,1 тисячу гривень, а приміщення першого поверху загальною площею 134,3 кв. м - у 4 мільйони 910,1 тисяч гривень. 

Будинок на Дерибасівській, 8 був збудований на початку ХХ століття і належав відомому філантропу Григорію Маразлі. До 1917 року в ньому розташовувалося одеське відділення Санкт-Петербурзького комерційного банку.

Поділитися