25 грудня 2021 р. 11:42

Фонд держмайна здасть в оренду частину території санаторію імені Чкалова в Одесі

Фонд держмайна здасть в оренду частину території санаторію імені Чкалова в Одесі

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях виставило на продаж права оренди ділянки землі площею 398 квадратних метрів.

Про це повідомили у пресслужбі Фонду.

До об'єкту оренди входять:

  • бетонне покриття пішохідних доріжок;
  • ґрунтова ділянка;
  • щебеневий майданчик.

Актив перебуває в задовільному технічному стані, має підключення до електромережі (16 кВт), водозабезпечення каналізації.

Переможець аукціону немає обмежень щодо цільового призначення об’єкту оренди. Стартова ціна — 20 тис. 315,3 грн на місяць, а строк оренди - 5 років. 

Дата аукціону — 18 січня 2022 року.

Нагадаємо, Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях виставило на продаж Одеський науково-дослідницький інститут телевізійної техніки.

Також Фонд державного майна України виставив на аукціон єдиний майновий комплекс державного підприємства "Одеський спеціальний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут".

Раніше відділення Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях повідомило про остаточне завершення процедури приватизації цілісного майнового комплексу "Одесавинпром". 

Також Фонд державного майна України в Одеській області оголосив аукціон з продажу будівлі, розташованої на території Ренійського нафтоперевального комплексу.

Поділитися