09 квітня 2021 р. 13:21

Фонд держмайна підписав угоду оренди винзаводу на Французькому бульварі

Фонд держмайна підписав угоду оренди винзаводу на Французькому бульварі

Регіональне відділення Фонду держмайна України по Одеській та Миколаївській областях підписало договір оренди єдиного майнового комплексу «Одесавинпром» з чинним орендарем – приватним акціонерним товариством «Одесавинпром».

Про це повідомили у пресслужбі Фонду.

Раніше ПрАТ «Одесавинпром» погодилося сплачувати за оренду єдиного майнового комплексу виноробного заводу на Французькому бульварі в Одесі ціну, яку запропонувало товариство з обмеженою відповідальністю «Промислово-Будівельна група "Еталон Буд"», тож залишається орендарем цього комплексу.

Перед тим Фонд державного майна України провів аукціон з продовження договору оренди єдиного майнового комплексу ПрАТ «Одесавинпром» на Французькому бульварі в Одесі.  

Між тим у Фонді держмайна, виставляючи об'єкти на аукціон, зазначали, що ПрАТ «Одесавинпром» входить до переліку об’єктів малої приватизації, а короткострокова оренда дасть змогу потенційному покупцю ближче ознайомитись з об’єктом і прийняти для себе більш виважене рішення про оптимальну купівельну ціну.

У вересні 2020 року Фонд державного майна повідомив, що готується виставити на приватизацію майновий комплекс Одеського заводу шампанських вин на Французькому бульварі в Одесі.

У листопаді 2016 року Кабінет Міністрів України зареєстрував у Верховній Раді України законопроєкт «Про демонополізацію та впровадження ринкових засад функціонування спиртової галузі», який дозволить продати ряд винзаводів в Одеській області.

Поділитися