07 квітня 2021 р. 09:50

Дві місцеві ради на Одещині придбають шкільні автобуси по 2 мільйони

Дві місцеві ради на Одещині придбають шкільні автобуси по 2 мільйони

Комунальна установа "Кодимський міський центр фінансово-господарського обслуговування установ та закладів освіти" Кодимської міської ради та Усатівська сільська рада оголосили тендери для придбання шкільних автобусів. 

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro. 

В обох оголошеннях йдеться про один автобус. Для Кодими очікувана вартість закупівлі 1,9 мільйонів гривень, а для Усатова - 2,4 мільйони. 

Аукціони мають відбутися 23 квітня, а отримати автобуси слід до 30 червня 2021 року.

Нагадаємо, позачергова сесія Доброславської селищної ради, на якій депутати затвердили програму енергозбереження та енергоефективності Доброславської селищної ради до 2023 року відбулась 29 березня. 

18 лютого, на засіданні чергової сесії Доброславської селищної ради, депутати затвердили програму «Шкільний автобус» на 2021- 2022 роки, яка передбачає безплатне перевезення учнів та педагогічних працівників до школи та додому, а також на міжшкільні, міжрайонні, обласні олімпіади, різні конкурси та організований відпочинок учнів в пришкільному літньому таборі.

Інклюзивно-ресурсний центр у Татарбунарах отримав шкільний автобус, який обладнаний для перевезення дітей з особливими освітніми потребами.

Поділитися