16 серпня 2021 р. 17:39

Аукціон з оренди туалету та душових аеропорту в Грибівці також провалився

Аукціон з оренди туалету та душових аеропорту в Грибівці також провалився

Аукціон на оренду нерухомого майна в селі Грибівка на вулиці Приморській, 14, що проходив 2 серпня, мають визнати таким, що не відбувся, через те, що переможець досі не надав необхідних документів. 

Про це під час апаратної наради повідомив тимчасово виконуючий обов'язки директора департамента комунальної власності Одеської міської ради Олександр Делінський.

За його словами, майданчик "ПроЗорро-Продажі" вже мав оприлюднити відповідну інформацію, проте досі цього не зробив. Тому, можливо, департамент звертатиметься до суду щодо цього зволікання.

Аукціон тоді виграла компанія "ЕВТ Плюс", що була зареєстрована 27 липня 2021 року - тобто за шість днів до торгів. Компанія зголосилася орендувати приміщення за 300 тисяч гривень.

Зазначимо, що другий аукціон, який передбачав оренду вже котеджу та гуртожитку на території цієї ж бази, визнали таким, що не відбувся 11 серпня. Причина та сама - невчасне надіслання необхідних документів. 

Керівник Департаменту комунальної власності Одеської міської ради Олександр Делінський 9 серпня повідомляв, що договори в обох тендерах не були підписані, а термін мав сплинути 11 серпня. 

Нагадаємо, Управління обласної ради з майнових відносин втретє оголосило тендер, щоб визначити підрядника будівництва Болгарського культурного центру в Болграді Одеської області.

Служба автомобільних доріг Луганської області провела тендер для обрання компанії, якій заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-13-07 Сватове – Новопсков – Мілове. 

Державне підприємство "Служба місцевих автомобільних доріг" оголосила тендер щодо обрання підрядника, для експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Одеського району.

Поділитися