19 липня 2020 р. 18:58

За демонтаж недобудованого готелю у Визирці заплатять 5 мільйонів

За демонтаж недобудованого готелю у Визирці заплатять 5 мільйонів

Комунальне підприємство «Визирське джерело» Визирської сільської ради оголосило тендер для вибору підрядника, що знесе недобудований готельно-спортивний комплекс в селі. 

Відповідне оголошення опубліковано в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 5 мільйонів 54,4 тисячі гривень має відбутися 7 серпня.  Дозвіл на ліквідацію (демонтаж, знищення) об’єкта незавершеного будівництва готельно-спортивного комплексу, який знаходиться в комунальній власності Визирської сільської ради, що розташований за адресою: Одеська область, Лиманський район, село Визирка, вулиця Центральна, 12 сільська рада надала ще в березні цього року.

Тоді ж депутати затвердили звіт з оцінки технічного стану несучих та огороджувальних конструкцій незавершеного будівництва готельно-спортивного комплексу.

При цьому сільрада створила комісію із списання та ліквідації (демонтажу, знищення) об’єкта незавершеного будівництва.

Цікаво, що в березні минулого, 2019 року, Визирська сільська рада планувала віддати на приватизацію цей комплекс під розбирання з аукціону. Стартова ціна складала 14 тисяч 374 доллари США.

Незавершений готельно-спортивний комплекс - триповерхова будівля. Рівень будівельної готовності незавершеного будівництвом готельно-спортивного комплексу становить 46%. Підвал, що складається з 20 (двадцяти) приміщень № 1-20 загальною площею 1тис. 36,10 кв.м; - перший поверх, що складається з 28 (двадцяти восьми) приміщень № 21-48, і трьох сходових кліток загальною площею 1 тис. 701,10 кв.м.; - другий поверх, що складається з 13 приміщень № 49-61, і трьох сходів загальною площею 1 тис. 445,40 кв.м.; - третій поверх, що складається з п'яти приміщень № 62-66 та двох сходів загальною площею 616,70 кв.м.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг в Одеській області оголосила тендер для пошуку підрядної організації якій заплатять за експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення в Одеській області. 

Поділитися