18 грудня 2020 р. 13:25

В Доброславі переглянуть вартість вивезення сміття

В Доброславі переглянуть вартість вивезення сміття

Доброславська селищна рада планує змінити тарифи на послугу з вивезення твердих побутових відходів для населення Доброслава та села Вовківське. 

Про це повідомили на сторінці селищної ради в Facebook.

В повідомленні зазначається що чинний тариф на вивезення сміття був ухвалений ще в 2007 році і не змінювався відтоді.  Водночас зараз всі ці послуги для населення є збитковими через збільшення вартості пального, електроенергії, вартості комунальних послуг, підвищення мінімальної заробітної плати. 

Вивіз за допомогою сміттєвих баків (понеділок, четвер) надає ТОВ «Град-Сервіс». Також, відповідно до договору, вивіз ТПВ від багатоквартирних будинків по вул. Мічуріна здійснює комунальне підприємство «Доброслав». Вивіз за допомогою вантажного автомобіля (з понеділка по п’ятницю за графіком) надає приватне підприємство «Уют». Згідно з договірними відносинами, ТПВ вивозяться на санкціоноване сміттєзвалища в с. Степанівка Визирської сільської ради.

Тариф на ці послуги з розрахунку на одного мешканця в місяць з урахуванням ПДВ складає 13,47 грн.

Нагадаємо, начальниця комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеса» Анна Позднякова звернулася в Facebook до народних депутатів, які мають відношення до Одеської області, з проханням підтримати два законопроекти.

Національна комісія з регулювання ринку комунальних послуг (НКРЕКП) затвердила нові тарифи на теплову енергію для комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси». 

З 1 січня на енергетичному ринку України вступає в силу RAB-регулювання для операторів систем розподілу, що збільшить вартість електроенергії для населення.

Поділитися