15 березня 2020 р. 15:51

Ремонт покрівлі 117-річної лікарні в Одесі після аукціону здешевів на два мільйони

Ремонт покрівлі 117-річної лікарні в Одесі після аукціону здешевів на два мільйони

Управління капітального будівництва Одеської міської ради провело тендер для обрання підрядника, що зробить капітальний ремонт покрівлі корпусу №9 «Міської клінічної лікарні № 11».

Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro.

В аукціоні взяли участь п'ять компаній: ТОВ «Альтра Інвест», ТОВ «ОТЕКО», ТОВ  «Строй Інвест Тур», ТОВ  «Екстер'єр-дізайн» та ПрАТ РБД «Одесголовпостач». 

Після двох кроків аукціону переможцем обрали ТОВ «Альтра Інвест», що погодилося працювати за 4,9 мільйони гривень. Це на два мільйони дешевше ніж очікувана вартість закупівлі. 

Згідно єдиному державному реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань засновником ТОВ «Альтра Інвест» є Роман Сандул, а директором Олександр Степанов. Компанія створена в 2017 році. 

ІНФОГРАФІКА: YouControl

Міська клінічна лікарня №11, утворена в 1983 році, є історичною наступницею «Нової Одеської міської лікарні» на Слобідці - Романівці, в будівлях якої вона сьогодні розміщується. Ідею будівництва «Нової Лікарні» висловив в 1870 році міський голова Микола Новосельський. Будівництво лікарні було розпочато в квітні 1900 році на Слобідці - Романівці і завершено до першого вересня 1902 року.

Період будівництва лікарні зайняв два роки і чотири місяці. Вартість будівництва всіх двоповерхових будівель першої черги лікарні склала 553 тисячі 238 рублів. Площа лікарняному садиби становила 20 тисяч 136 квадратних сажнів, площа забудови - 3 тисячі 518 квадратних сажнів.

Поділитися