30 листопада 2020 р. 18:22

На прибуток з платних камер в Одеському СІЗО відремонтували безкоштовну

На прибуток з платних камер в Одеському СІЗО відремонтували безкоштовну

В державній установі «Одеський слідчий ізолятор» за кошти, які надійшли до спеціального фонду установи від використання послуги «платна камера», проведені ремонтні роботи звичайного камерного приміщення.

Про це повідомили у пресслужбі Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції. 

Зокрема відремонтовано загальну камеру площею 44,5 квадратних метрів, яка розрахована на тримання 10 осіб. Вартість робіт та матеріалів склали 39 тисяч 291 гривню. 

Крім того, в планах установи передбачено проведення ремонту в наступних камерах, за кошти, які в подальшому будуть надходити за користування послугою «платна камера».

Нагадаємо, понад 1 мільйон 500 тисяч гривень заробили слідчі ізолятори України завдяки реалізації платних камер. На другому місті Одеський слідчий ізолятор, де за цю послугу заплатили вже 73 тисячі гривень

Нагадаємо також, що раніше Мін'юст також повідомляло, що Одеське СІЗО в лідерах. 

Міністерство юстиції анонсувало на своїй сторінці в Facebook відкриття платної камери з поліпшеними побутовими умовами в Одеському слідчому ізоляторі 1 серпня.

Поділитися