12 квітня 2020 р. 13:10

Фірма, яка так і не стала підрядником для будівництва казарми в Болграді, може ремонтувати будівлю спецпризначення в Дачному

Фірма, яка так і не стала підрядником для будівництва казарми в Болграді, може ремонтувати будівлю спецпризначення в Дачному

Військова частина А0216 провела тендер для того, щоб обрати підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт будівлі спеціального призначення, що розташована на території військової частини в селі Дачне.

Відповідну інформацію оприлюднено в системі електронних закупівель Prozorro.

Як йдеться в повідомленні аукціон відбувся 10 квітня за участі двох кампаній ТОВ «Модультехсервіс» та ТОВ «Інженербудпроект». Переможцем визначили ТОВ «Модультехсервіс», що зголосилася працювати за 5 мільйонів 784 тисячі гривень. 

Компанія повинна буде зробити ремонт до 30 листопада. 

В листопаді 2019 року незважаючи на переговорну процедуру військові провели повноцінний аукціон в якому брали участь три компанії: ТОВ «Вінсон Груп», ТОВ «Модультехсервіс», ПП «Джерело» і підприємець Роман Білицький.

Найвигіднішими була пропозиція ТОВ «Вінсон Груп» - 37 мільйонів 331 тисячу 200 гривень, але потім тендерний комітет змінив своє рішення і вибрав ТОВ «Модультехсервіс» з пропозицією в 38 млн 118 тис. 720 грн. Але потім і це ТОВ «забракували», а торги в цілому скасували з формулюванням «у зв'язку з відсутністю подальшої потреби у предметі закупівлі».

В червні 2019 року управління капітального будівництва Ізмаїльської міської ради оголосило тендер для вибору підрядника, з яким заплатять за капітальний ремонт дитячого садка №21 «Івушка» по вулиці Рєпіна, 10.

Це була вже друга спроба знайти підрядника. Перший аукціон відбувся 24 травня 2019 року, в ньому брали участь чотири компанії і спочатку переможцем визнали ТОВ «Модультехсервіс», готове працювати за 22 млн 375 тис. грн.

Як йдеться в реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Модультехсервіс» зареєстрована в Одесі в 2007 році. Власник Руслан Сторчевой. 

 

Поділитися