04 жовтня 2020 р. 15:50

Через порушення Держгеокадастр вп'яте пошукає інвентаризатора 50 тисяч гектарів земель Одеської області

Через порушення Держгеокадастр вп'яте пошукає інвентаризатора 50 тисяч гектарів земель Одеської області

Головне управління Держгеокадастру в Одеській області оголосило тендер для обрання компанії якій заплатять за проведення державної інвентаризації земель в Одеській області.

Відповідне оголошення опубліковане в системі електронних закупівель Prozorro. 

Компанія-переможець матиме описати 50 тисяч гектарів землі в Одеській області тепер вже до 29 грудня 2020 року. 

Аукціон з очікуваної вартістю закупівлі 8 мільйонів 425 тисяч гривень відбудеться 8 грудня.

Це п'ята спроба знайти інвентаризатора. Останній раз це намагалися зробити 21 вересня. З чотирьох охочих: ДП "Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою", ДП "Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою",  ТОВ "ЛЕНД.КОМ" та ТОВ "РЕНЕСАНС-ГРУП" до аукціону допустили лише товариства з обмеженою відповідальністю. 

Переможцем в результаті стало ТОВ "ЛЕНД.КОМ", що погодилося робити інвентаризацію за 6,3 мільйонів гривень, однак тендер відмінили через неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель

Втретє спробували провести цей аукцион 12 червня, але через наявність лише одного учасника - ДП "Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою" торги відмінили. 

 

Попередній аукціон мав відбутися 9 травня, але в результаті торги скасували так як в них побажав брати участь тільки «Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», а для проведення аукціону необхідні хоча б два учасники.

У березні поточного року Госгеокадастр спробував перший раз провести аукціон з трьома учасниками: ТОВ «Ленд.Ком» і двома держпідприємствами «Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» та «Центр державного земельного кадастру».

Однак в результаті торги скасували через неможливість виправити неточності, які виникли через виявлені порушення законодавства з питань державних закупівель.

Поділитися