17 липня 2020 р. 19:31

Будівник злітної смуги Одеського аеропорту отримає 275 мільйонів за поточний ремонт дороги в Дніпропетровській області

Будівник злітної смуги Одеського аеропорту отримає 275 мільйонів за поточний ремонт дороги в Дніпропетровській області

Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області уклала угоду з товариством з обмеженою відповідальністю «Автомагістраль-Південь» про поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-11 Дніпро - Миколаїв (через Кривий Ріг) на ділянці км 112+608– км 127+110.

Відповідна інформація опублікована в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, компанія має отримати, згідно з угодою 275 мільйонів гривень, та завершити надавати послуги до 31 грудня 2021 року. 

Аукціон відбувся 30 червня в ньому взяли участь дві компанії: компанія-переможиця, та ТОВ «Україно-польське підприємство з іноземними інвестиціями «УПС»». «УПС» на першому кроці аукціону пропонував надавати послуги за 281 млн 699 тис. 239 грн, а  «Автомагістраль-Південь» 313 млн 79,1 тис. грн. Але вже на другому кроці одеська компанія все ж перемогла. 

Загалом у конкурсі бажали брати участь вісім компаній, але до участі допустили лише дві. Серед тих, що відхилили інше одеське ТОВ - «Ростдорстрой».

Нагадаємо, в липні минулого року будівельники завершили укладання основного шару нової злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Одеса». Підрядником було ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Крім того, в травні аналітики Ініціативи прозорості в будівельному секторі (CoST) опублікували звіт про закупівлі в галузі дорожнього будівництва за 2018 рік, з якого випливає, що ТОВ увійшло в ТОП-10 компаній, які вважала за краще Служба автомобільних доріг в Одеській області, причому зайняло в рейтингу друге місце.

Власниками компанії є Валерій Коротков і Олег Наліваний.

Поділитися