20 вересня 2020 р. 12:57

АМКУ залишив в силі штраф для Одеської філії АМПУ через справляння плати за вже оплачені послуги

АМКУ залишив в силі штраф для Одеської філії АМПУ через справляння плати за вже оплачені послуги

Антимонопольний комітет України залишив у силі рішення Одеського обласного територіального відділення, яке ще в травні 2019 року оштрафувало Одеську філію ДП «Адміністрація морських портів України».

Про це повідомили у пресслужбі Одеського обласного територіального відділення АМКУ.

Порушення полягало у справлянні Одеською філією ДП «АМПУ» з суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність на території Одеського морського торговельного порту, плати за надання комплексу послуг з організації вантажопереробки вантажів на рейді Одеського порту та/або «борт-борт» біля причалів порту, які вже були оплачені за іншими договорами, укладеними з ДП «АМПУ», або виконувалися портовим оператором самостійно. 

Адміністративна колегія Одеського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України зобов’язала ДП «АМПУ» в особі Одеської філії  припинити порушення шляхом припинення нарахування і стягнення додаткової необґрунтованої плати за послугу та було накладено штраф. 

Одеська філія ДП «АМПУ» у липні 2019 року направила заяву до  Антимонопольного комітету України про перевірку рішення. Однак у Києві взяли сторону одеських підлеглих.

Нагадаємо, Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало Одеську філію ДП «АМПУ» за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції на ринку надання комплексу послуг з організації вантажопереробки вантажів на рейді Одеського порту або «борт-борт» біля причалів порту.

Нагадаємо також, що ТОВ Фірма «ОНИСС» у серпні 2020 року поінформувало Південне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України про початок виробництва паштетів за новими рецептурами, затвердження та виготовлення нових зразків етикеток продукції, та про припинення розміщення на консервах старих зразків етикеток. 

Поділитися