18 січня 2019 р. 19:24

Білгород-Дністровський виконком оголосив конкурс для обрання перевізника

Білгород-Дністровський виконком оголосив конкурс для обрання перевізника

Виконавчий комітет Білгород-Дністровської міської ради оголосив про конкурс для пошуку компанії перевізника


Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконкому від 14 січня 2018 року. Згідно з цим рішенням виконком Білгород-Дністровської міської ради шукає перевізника для маршрутів №102 та №103, які протягом останніх трьох місяців виконувало за тимчасовим договором АТП 1015107.

На кожному з маршрутів мають працювати мінімум 7 автобусів, які робитимуть 49 оборотних рейсів з інтервалом 10-20 хвилин.

Що ж стосується вимог до технічного стану автобусів, то виконком Білгород-Дністровської міської ради розглядатиме перевізників, які мають у своєму автопарку автобуси класів А (автобуси, призначені для перевезення сидячих пасажирів та мають місця для стоячих пасажирів до 22 місць), І (автобуси, призначені для перевезення сидячих і стоячих пасажирів , конструкція яких дає змогу пасажирам безперешкодно переміщуватись по салону та має більше 22 місць) та ІІ(автобуси, призначені для перевезення головним чином сидячих пасажирів, а також стоячих пасажирів у проході проміж рядами та (або) на площадці для стоячих пасажирів, розмір якої не перевищує 1,5 кв.м).

Також перевізник-переможець зобов’язанни протягом трьох місяців з моменту укладання договору з організатором перевезень, встановити на автобуси GPS-системи та забезпечити їх підключення до серверу організатора перевезень.

Зазначимо що минулого року від перевізників вимагали ще й наявність не менше одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями. Також однією з ключових вимог є зобов’язання здійснювати безплатне перевезення пільгової категорії громадян.

Засідання конкурсного комісії з визначення переможця відбудеться 26 лютого 2019 року. Кінцевий строк подачі документів для участі у конкурсі — до 16:00 12 лютого 2019 року. Нагадаємо що з літа 2018 року в Білгороді-Дністровському склалась складна ситуація із перевезенням пільгової категорії громадян. Для того аби компенсувати перевізникам збитки від перевезення пільговиків міській раді необхідно закласти у бюджет п’ять мільйонів гривень.

На зустрічі із автоперевізниками яка відбулась 10 січня 2019 року було запропоновано на кожному маршруті встановити по одному пільговому автобусу від КП "Автотранссервіс", на що, за попередніми розрахунками, необхідно приблизно 2,2 мільйони гривень. Саме ці комунальні автобуси будуть безкоштовно перевозити всіх пільговиків, враховуючи пенсіонерів.

Нагадаємо, Виконавчий комітет Білгород-Дністровської міської ради на засіданні 2 жовтня минулого року погодив підвищення тарифу на проїзд маршрутними таксі.  

Поділитися