22 травня 2020 р. 18:52

ОблКВУ розповість, як народні депутати Одещини взаємодіють з виборцями

ОблКВУ розповість, як народні депутати Одещини взаємодіють з виборцями

Наступного вівторка, 26 травня, в Одесі відбудеться пресконференція за результатами проєкту, спрямованого на розбудову інформованої взаємодії між жителями та 14 народними депутатами Одещини.

Спікерами виступають голова Одеської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» Анатолій Бойко та менеджерка проєктів Одеської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» Анастасія Матвієнко.

Вони розкажуть, як народні депутати Одещини та жителі взаємодіють щодо проблем своїх виборчих округів, а також про те, як народні депутати адаптували свою комунікацію з жителями в умовах карантину та на які нові підходи слід звернути увагу в майбутньому. 

Захід відбудеться у пресцентрі «Контекст-Причорномор’є», початок о 12:00. По закінченню пресконференції - брифінг для телеканалів, який проведть на вулиці біля входу до приймальні Одеської ОДА.

Презентація транслюватиметься онлайн на сторінці Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України».

Проєкт «Інформована взаємодія жителів та народних депутатів Одеської області – запорука демократичного представництва» реалізується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

Поділитися