23 січня 2019 р. 18:22

У Татарбунарах почне працювати «Громадський центр правосуддя»

У Татарбунарах почне працювати «Громадський центр правосуддя»

Прес-конференція на тему: «Презентація пілотного громадського центру правосуддя в місті Татарбунари» відбудеться 25 січня 2019 року (п’ятниця), в м. Татарбунари Одеської області, з 14:00 до 15:00, в приміщенні медіа-центру Татарбунарської районної бібліотеки за адресою вулиця Горького, буд. 3.

Захід проводиться Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» спільно з місцевими партнерами, з метою презентації концепції розвитку пілотного Громадського центру правосуддя в м. Татарбунари, його основних завдань, команди та партнерів, а також привернення уваги до проблем з доступом до правосуддя в невеликих місцевих громадах.

Спікери: координатор Громадського центру правосуддя в м. Татарбунари, заступник голови Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України» Ігор Бринош; голова Громадського центру правосуддя в м. Татарбунари Леонід Семененко; Татарбунарський міський голова Андрій Глущенко; суддя Татарбунарського районного суду Олександр Сметаняк; представник Татарбунарського бюро правової допомоги Інга Дмитрієва; начальник Татарбунарського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управляння юстиції в Одеській області Тетяна Шульга.

До участі в заході запрошуються всі зацікавлені ЗМІ, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, правники, громадські активісти та місцеві мешканці. 

За додатковою інформацією звертайтеся: Ігор Бринош, (048) 716-40-18, 716-46-83, odesakvu@gmail.com.

    
 
Діяльність пілотного Громадського центру правосуддя в м. Татарбунари здійснюється в рамках проекту «Ефективний доступ до правосуддя в місцевих громадах», який виконується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя». 

Прес-служба Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України»

Прес-конференція з презентації Громадського центру правосуддя в м. Татарбунари стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя». 

Поділитися